newsletter 1 nl

newsletter 1 nl

1st Newsletter RoyalBelgian Golf FederationKPMG Trophy starts in 9-days, be there to enjoy great golf.Kom naar de KPMG Trophy en supporter voor onze Belgische Spelers

De KPMG Trophy 2016 zal op de Cleydael Golf Club kortbij Antwerpen van 9 tot 12 juni gespeeld worden.

De bezoekers zullen prachtige golfpartijen te zien krijgen. Het terrein ziet er fantastisch uit en het zal voor de spelers een heel uitdaging zijn.

KPMG heeft Thomas Detry een uitnodiging uitgereikt om aan het tornooi deel te nemen. Thomas is huidig de 8ste beste amateur in de wereld en heeft de laatste twee jaar de top 10 gehaald. Dit tornooi zal zijn eerste als professionele speler worden en we rekenen op u om hem te ondersteunen.

We hebben de bevestiging ontvangen dat Thomas Detry & Chloé Leurquin de KPMG Pro-Am zullen spelen op woensdag 8 juni om 13u30. Om de terugkeer van de Golf bij de Olympische Spelen te herdenken zal Chloé Leurquin in haar team vergezeld worden door Jean Michel Saive, Ronald Gaastra, Philippe Saive.

Mis de kans niet om beide spelers op en rond het terrein te zien.

De inkom voor het tornooi is gratis en bijkomend zorgt de Cleydael Golf Club voor randanimaties voor de bezoekers.

We hebben zes amateur spelers die zullen aan het tornooi deelnemen: Adrien Dumont de Chassart, nummer 1 in de Belgische Ranking, Gaëtan Weydts Caessens, winnaar van de King’s Prize, Allan De Bondt, beste Belgische speler in de WAGR, Aurian Capar, Kristof Ulenaers en Yente Van Doren, allen hoog gerangschikt in de WAGR.

Meer info op http://www.kpmgtrophy.beNajeti, New Partner van de KBGF