LIVE : Mid-Am & Young Adult Tour L'Empereur Leaderboard

De dagen worden korter en de bladeren veranderen snel van kleur… dit is de perfecte gelegenheid om terug te blikken op de Interclubs van dit jaar.

Junioren

54 Teams namen deel aan de Interclubs voor Junioren begin augustus op Hulencourt en Golf de L’Empereur. Zonder publiek maar onder een stralende zon werd er goed gespeeld. Elke ploeg mocht een teamcaptain (Amateur) en een Team Advisor (Amateur of Pro) aanduiden die advies aan de spelers mochten geven. Er werd hard en sportief gestreden om de titels in de verschillende reeksen.

De kampioenen per reeks:

Girls U14: Ravenstein     Boys U14: Waterloo

Girls U18: Ravenstein     Boys U18: Ravenstein

Dames & Heren

In de verschillende categorieën konden alle 1ste divisies spelen voor de Belgische Titel. Caddies en publiek waren toegelaten wat voor veel sfeer tijdens de ontmoetingen zorgde. Royal Antwerp Golf Club onthaalde de finalisten eind september, volgende ploegen kroonden zich Belgisch Kampioen in hun categorie:

Dames I: La Tournette                Heren I: Rinkven

Dames II: Rigenée                     Heren II: Rigenée

Dames III: Ravenstein                Heren III: Rinkven

                                                    Heren IV: Ravenstein

Senioren en 65+

Alle reeksen en divisies mochten spelen, helaas annuleerden heel veel teams net voor het begin van de competitie of kwamen zelfs niet opdagen. Dit zorgde voor heel wat onvolledige poules en ook voor teams die nutteloze verplaatsingen maakten. Na de eerste dag werd de kalender aangepast en konden de ploegen hun ontmoetingen afwerken.

De kampioenen:

Heren I: Waterloo                       Dames I: Antwerp

Heren II: 7-Fontaines                 Dames II: Ternesse

Heren 65+: Waterloo                 Dames 65+: Waterloo

De Interclub campagne van het afgelopen seizoen is al bij al zeer goed verlopen, weinig geschillen tussen clubs en vooral veel sportiviteit en respect. Het waren ook de laatse Interclubs op basis van de EGA Hcps (Heren & Dames, Juniors) voor volgend jaar zal de WHS Index van 1 maart of 1 juli bepalen in welke reeks een speler aan de Interclubs kan deelnemen.