Partner van #BEgolf voor drie jaar, Ethias is ook een belangrijke sponsor van de KBGF.

Ethias staat al enkele jaren aan de zijde van de KBGF”, legt Emmanuel Rombouts, voorzitter van de KBGF, uit. En we willen hen bedanken voor dit partnerschap dat gebaseerd is op een sterke relatie. Het is voor ons erg belangrijk om te weten dat Ethias ons steunt in ons ontwikkelingsproces van de Belgische golf. Onze sport is voortdurend in ontwikkeling op nationaal en internationaal niveau en dit zou niet mogelijk zijn zonder kwaliteitspartners zoals Ethias. »

De KBGF heeft meer dan 67.000 leden. Elk jaar organiseert het talrijke nationale en internationale competities, competities die honderden amateur- of professionele spelers samenbrengen die steeds meer gemotiveerd en enthousiast zijn om aan deze toernooien deel te nemen. Maar dergelijke evenementen zouden niet zo gemakkelijk zijn zonder dit sterke partnerschap tussen Ethias en de KBGF. 

Het is echt een kracht voor ons om zo’n partner te hebben met wie we dezelfde waarden, dezelfde sportieve ambities, dezelfde passie voor sport en vooral voor golf delen“, voegde Emmanuel Rombouts eraan toe.

De KBGF en de verzekeringsmaatschappij werken al meer dan 10 jaar samen om de Belgische golf te vertegenwoordigen op de verschillende golfbanen.