LIVE : No competitions Leaderboard

Park & Play Golf

De golfbanen gaan terug open op 04 mei! Dat we van de regering hebben bekomen dat golf deel uitmaakt van de eerste versoepelingsmaatregelen is onder uitdrukkelijke voorwaarde van een strikte naleving de Park & Play richtlijnen. De belangrijkste regels van deze richtlijnen zijn:

    • sociale distancing
    • geen blote handen contact

De Park & Play richtlijnen zal in alle clubs van toepassing zijn op identieke wijze. Deze maatregelen zijn nodig om de spelers en club medewerkers te beschermen.

 

Indien de regels niet worden gerespecteerd kunnen we echter gedwongen worden om de banen terug te sluiten. Dit is voor niemand wenselijk. We hopen dat jullie, er dan ook  op zullen letten dat de richtlijnen door iedereen strikt worden nageleefd. Zowel u, als spelers, en de clubs dragen deze verantwoordelijkheid.

De federaties zullen in geval van niet respect niet aarzelen om de nodige sancties te nemen naar de spelers maar ook naar de clubs toe. We vertrouwen dan ook op u, dat dit niet nodig zal zijn en rekenen op uw begrip en uw verantwoordelijkheidsgevoel.

Samen en solidair zullen we hier versterkt uitkomen. Als we hier allemaal goed aan blijven samenwerken zorgen we dat we samen snel naar een normale situatie terug kunnen keren.

Wij rekenen op jullie!

Meer info op de Golf Vlaanderen pagina.