LIVE : No Competition Leaderboard

De startlijst voor de Rigenée Junior Open zijn hier gepubliceerd. De leaderboard en alles info zullen ook beschikbaar op deze pagina zijn.

Het is zeer belangrijk dat u de regelgeving ivm Covid 19 respecteert voor ieders gezondheid. Zie het Reglement Covid-19.

Tournament Office 

Het Tournament office (Tent)  zal zich naast de putting green bevinden en is makkelijkst bereikbaar indien je links om het clubhuis wandelt.

Wij vragen u bij het betreden en verlaten van het Tournament Office om uw handen te ontsmetten met de voorziene Gel.

U dient zich in het Tournament Office aan te melden. (Max 60 minuten voor uw starttijd aanwezig op de club)

Na het beëindigen van uw Ronde komt u terug naar het Tournament Office om uw scorekaart in te leveren. Er is een zone voor Recording voorzien.

Om iedereen de kans te geven iets te eten of drinken, vragen wij u om niet langer dan anderhalf uur te blijven nadat u uw ronde hebt beëindigd.

Driving Range

Ballen beschikbaar aan de machine, enkel oefenen vanaf de matten.

Vestiaires/lockers zijn gesloten.

Clubhouse – Bar – Pro-Shop – Secretariaat – Toiletten

Deze zijn geopend en toegankelijk. Op Hole 12 is er een toilet.

Vuilbakken – Trolleys.

Er zijn geen vuilbakken voorzien op de baan of rond het clubhuis. De spelers nemen hun afval mee terug. Rigenée is een club met ZERO Waste

Er zijn geen trolleys ter beschikking.

Op de baan tijdens uw Ronde.

Gelieve de regels van Social Distance te respecteren. Er is geen publiek toegelaten, geen ouders op de baan. (General Conditions)

Scheidsrechters

Er zullen scheidsrechters rondrijden om u te helpen met de golfregels indien nodig. Zij zullen tijdens de Rulings een mondmasker dragen en proberen de afstand te respecteren.

Cut na 36 holes voor Cat U14 – U16 – U18

Boys All Categories Combined : Top 45 + ties

Girls all categories Combined : Top 15 + ties

Prijsuitreiking 

Er wordt een prijsuitreiking voorzien volgens de Horeca regels. Er zijn drie prijzen (Winner, Runner-Up en 1st Net) voorzien per categorie; Girls U12, Boys U12, Girls 54 holes & Boys 54 holes.