Fanny Cnops vervoegt het team van KBGF als Belgian Team Manager 

De Koninklijke Belgische Golf Federatie is verheugd de benoeming van Fanny Cnops als Belgian Team Manager aan te kondigen.

Fanny, voormalig lid van de nationale jeugd- en damesploegen en speler van de Royal Latem Golf Club, combineerde gedurende vier jaar communicatiestudies in de Verenigde Staten met golf op hoog niveau. In 2017 werd ze professioneel golfster op de LET en LETAS Tour. Bij de KBGF zal ze instaan ​​voor de herstructurering van het Belgian teamprogramma, de samenwerking met de bondscoaches en de contacten met de spelers van de nationale teams van alle leeftijdscategorieën. Ze zal het ankerpunt zijn voor de  Belgische federatie en de regionale sportfederaties (Golf Vlaanderen en AF Golf), alsook nauwe relaties ontwikkelen met onze aangrenzende federaties en met internationale instanties zoals de EGA en R&A.

De raad van bestuur is erg blij dat Fanny het team komt versterken en is ervan overtuigd dat haar enthousiasme, haar ervaring en haar kennis van topsport belangrijke troeven zullen zijn in het verder realiseren van de sportprojecten die de federatie de afgelopen jaren op poten heeft gezet.