LIVE : National Mid-Amateur & Young Adult Tour Leaderboard

AFGolf, Golf Vlaanderen en de KBGF hebben beslist om tot 3 april 2020 de directieven van de federale regering te blijven volgen. “De Federale kabinetten en Regionale overheden hebben beslist om op dit ogenblik geen uitzonderingen toe te laten waardoor alle sportclubs moeten sluiten.” Met andere woorden, alle sportclubs zullen moeten sluiten. Voor golfclubs betekent dit het sluiten van de baan, driving range (inclusief lessen) en clubhuis.

Iedereen weet dat de gevolgen voor de verschillende sportfederaties, clubs, coaches, medewerkers, ondersteunende diensten, leveranciers en alle andere betrokken partijen desastreus kunnen zijn. Dit is geen gemakkelijke beslissing, maar volgens specialisten kan het niet anders.

We werken op regionaal niveau samen om deze directieven te versoepelen. We benadrukken dat de solidariteit tussen de clubs sleutelelementen zijn in onze onderhandelingen voor de versoepeling van de genomen maatregelen. Daarom vragen we u onze aanbevelingen toe te passen en het nationale motto “Eendracht maakt macht” te volgen.

Op volgende pagina geeft Vlaamse Sportfederatie in samenwerking met Sport Vlaanderen zo veel en zo snel als mogelijk alle info. Hier treft u ook alle linken en info voor mogelijke financiële compensatie. https://www.vlaamsesportfederatie.be/corona . Bezoek deze pagina regelmatig zodat u up-to-date blijft. In Spanje en Frankrijk, zijn er de zelfde beslissingen. 

In overleg met de regio’s zullen wij u nader informeren over de volgende besluiten en de evolutie van de verschillende onderhandelingen.