LIVE : Grand Final Scapa Sports Kids Tour Leaderboard

 

Schrijf jouw club in, zamel geld in voor het Rode Kruis en win een unieke dag met één van onze ambassadeurs

Dankzij de gulheid van de golfers hebben we vorig jaar meer dan €233.000 opgehaald voor het Rode Kruis via het Holes for Heroes-project. Wij danken u hier nogmaals voor!

De Coronacrisis heeft het sociaal isolement alleen maar verergerd, waardoor de meest kwetsbaren en de meest kansarmen nog meer in isolatie verzeild raakten. Het Rode Kruis werkt dagelijks met geïsoleerde mensen om hen te helpen uit hun eenzaamheid te komen. Honderden vrijwilligers verlenen psychologische hulp aan mensen met emotionele problemen, brengen bezoeken aan de meest geïsoleerden, bieden steun aan daklozen of organiseren activiteiten en zomerkampen voor kinderen uit kwetsbare gezinnen. Het geld dat tijdens deze nieuwe editie van Holes for Heroes wordt ingezameld, gaat volledig naar projecten tegen sociaal isolement.

Daarom hebben de Koninklijke Belgische Golffederatie, Golf Vlaanderen en l’Association Francophone de Golf besloten het uitzonderlijke project Holes for Heroes te steunen, dat als doel heeft geld in te zamelen door te golfen.

Het concept van dit jaar is als volgt: door deel te nemen, heeft elke club de mogelijkheid om 1 team van maximum 30 spelers in te schrijven. De deelnemers zullen proberen op één dag zoveel mogelijk holes op dezelfde baan te spelen. Elke speler moet via een online platform zoveel mogelijk geld inzamelen bij familie en vrienden ten voordele van het Rode Kruis. Elke speler maakt een profiel aan op dit platform van het Rode Kruis en deelt vervolgens de link met zijn vrienden, die dan rechtstreeks op de pagina een donatie kunnen doen.

De teams van de 3 clubs die in België het meeste geld inzamelen, winnen een unieke ervaring: een namiddag (clinic en 9 holes) doorbrengen met één van de ambassadeurs van het project.

Alle deelnemende spelers ontvangen ook een gratis welkomstpakket (ballen, polo, pet, …) en een medaille op het einde van de challenge. De 3 beste individuele inzamelaars in België winnen ook nog eens een mooie prijs!

In de praktijk

  • Inschrijven is gratis en kan tot en met 18 juli
  • Elke club kan min. 5 spelers en max. 30 spelers inschrijven om een team te vormen (zij kunnen ook een kapitein/ambassadeur aanstellen om de spelers te vinden).
  • Elke speler schrijft zich apart in op https://help.redcross.be/events/holes-for-heroes-2021 en dient zich in te zetten om zoveel mogelijk donaties te verzamelen.
  • De uitdaging zal gespeeld moeten worden op 1 dag, te kiezen door de club tussen 21 augustus en 5 september 2021.
  • De challenge zal beginnen bij zonsopgang en eindigen bij zonsondergang.
  • De club zal de tee-times van haar spelers organiseren.
  • De clubs ontvangen en verdelen het welkomstpakket en de medailles onder de spelers (voor/na de challenge)
  • Het reglement is terug te vinden op holesforheroes.be

Om uw Club voor deze nieuwe uitdaging in te schrijven, gelieve uw voornemen om deel te nemen te bevestigen door een e-mail te sturen naar info@holesforheroes.be (u zal dan verdere praktische details ontvangen voor de inschrijving van uw spelers). U kan op ditzelfde adres ook terecht met al uw vragen.

Wij rekenen op de deelname van zoveel mogelijk clubs voor het welslagen van dit project ten voordele van het Rode Kruis.

 

Contact (organisatie)

Diego Tasso

info@holesforheroes.be