Nog iets meer dan een maand en dan palmen de Junior Interclubs, een van de belangrijkste competities van het seizoen,  de golfbanen van Pierpont en Rigenée in. Van 13 tot 17 april gaan de teams Boys en Girls U14 en U18, zich meten om de titel voor 2020 binnen te halen. Dé gelegenheid voor onze jongeren om als team te spelen, met vrienden, om elkaar aan te moedigen, om zichzelf te overtreffen en vooral om plezier te hebben in het beoefenen van hun passie.

De eerste dagen spelen 60 teams uit 26 clubs de kwalificatierondes. De acht beste teams in elke categorie (Boys U18, Girls U18, Boys U14 et Girls U14) komen nadien tegen elkaar uit in matchplay.

In 2019 won Ravenstein bij de Boys en Girls U18 de titel. In de categorie U14 waren bij de Girls Waterloo en bij de Boys Rinkven de grote winnaars. Welke teams zullen dit jaar winnen?

In afwachting van de grote dag vinden jullie alle informatie op onze website, ook de starttijden. Kom ook dit keer voor jullie clubs en juniorteams supporteren, in een sfeer van goed humeur en fair play!