LIVE : Qualifying National Stroke Play Leaderboard

De startlijst voor de Junior Tour (woensdag 1ste juli – Keerbergen) zijn hier gepubliceerd. De leaderboard en alles info zullen ook beschikbaar op deze pagina zijn.

Het is zeer belangrijk dat u de regelgeving ivm Covid 19 respecteert voor ieders gezondheid. Zie het Reglement Covid-19.

Tournament Office 

Het Tournament office zal zich aan de rechterkant van het gebouw bevinden, op de 2deparking. Wij vragen u bij het betreden en verlaten van het Tournament Office om uw handen te ontsmetten met de voorziene Gel.

U kan zich in het Tournament Office. (Max 45 minuten voor uw starttijd aanwezig op de club). Na het beëindigen van uw Ronde komt u terug naar het Tournament Office om uw scorekaart in te leveren. Er is een zone voor Recording voorzien.

Om iedereen de kans te geven iets te eten of drinken, vragen wij u om niet langer dan anderhalf uur te blijven nadat u uw ronde hebt beëindigd.

Driving Range

Ballen beschikbaar aan de machine

Vestiaires/lockers zijn gesloten.

Clubhouse – Bar – Pro-Shop – Secretariaat – Toiletten

Deze zijn geopend en toegankelijk via de grote ingang. Op de baan zijn er geen toiletten.

Beneden aan het clubhuis zal de catering een stand voorzien voor broodjes, dranken om mee op de baan te nemen. U kan ook altijd op voorhand een bestelling doorgeven om mee op de baan te nemen, Dick, de uitbater is te bereiken via mail: dick@cookmyplate.be.

Op de baan tijdens uw Ronde.

Gelieve de regels van Social Distance te respecteren.

Er is geen publiek toegelaten, geen ouders op de baan. (General Conditions). Ouders die willen helpen met Livescoring te noteren voor een aantal uren, kunnen zich melden via info@keerbergen.be

Scheidsrechters

Er zullen scheidsrechters rondrijden om u te helpen met de golfregels indien nodig. Zij zullen tijdens de Rulings een mondmasker dragen en proberen de afstand te respecteren.

Cut na 18 holes voor Cat U14 – U16 – U18

Boys U18 : 18 + Ties                Boys U16: 18 + Ties               Boys U14: 18 + Ties

Girls U18:    9 + Ties               Girls U16:  6 + Ties                 Girls U14:   9 + Ties

Prijsuitreiking 

Er wordt geen prijsuitreiking voorzien. Indien mogelijk zullen we na de laatste partij van elke reeks de winnaar hun prijs overhandigen. Indien dit niet lukt, zullen de winnaars hun prijs toegestuurd krijgen of op een volgende wedstrijd in ontvangst kunnen nemen.