LIVE : Grand Prix de la Bruyère Leaderboard

Lacoste, zeer aanwezig in de sportwereld, is al een jaar onze partner en produceert de officiële kledij van het Belgian Team en de leden van de KBGF (coaches, scheidsrechters, enz.).

« We willen Lacoste bedanken voor dit partnership dat een jaar geleden begonnen is, zegt Emmanuel Rombouts, voorzitter van de KBGF. Het is altijd erg belangrijk voor een sportfederatie om over een kwaliteitsvolle uitrusting te beschikken; bovendien wordt die uitrusting zeer gewaardeerd door de spelers en onze officiële leden. »

De geselecteerde spelers om de Belgische ploegen te vervoegen, vertegenwoordigen België elk jaar op de internationale scène, individueel of met hun team. Het is daarom essentieel voor de KBGF dat deze spelers die deelnemen aan Europese Kampioenschappen, Wereldkampioenschappen, maar ook aan vele prestigieuze en erkende internationale wedstrijden, een onberispelijke outfit hebben, in de kleuren van ons land.

« Lacoste biedt een breed scala aan producten aan onze spelers. Golfkleding die kwalitatief, comfortabel en volledig aangepast is aan de discipline, voegt Emmanuel Rombouts eraan toe. Het is echt een kracht voor de KBGF om een kwaliteitspartner te hebben met wie we dezelfde waarden, dezelfde sportieve ambities, dezelfde passie voor de sport en vooral de golf delen. »

Dit is het tweede jaar dat de KBGF en de krokodil hun krachten bundelen om de Belgische golfwereld te vertegenwoordigen op de verschillende golfbanen. Een partnership dat we nog enkele jaren hopen voort te zetten…