LIVE : National Mid-Amateur & Young Adult Tour Leaderboard

Van 9 tot en met 13 juli, vinden de Europese Kampioenschappen per Team plaats. Tijdens vier dagen zullen de ploegen onze kleuren met trots vertegenwoordigen.

Het European Ladies’ Team Championship zal plaats vinden in Italië met Clarisse Louis, Clémence Gendebien, Céline Manche, Margaux Vanmol, Margaux Appart en Charlotte de Corte.

Het European Girls’ Team Championship zal in Spanje spelen. De ploeg bestaat uit :Savannah De Bock, Elsie Verhoeven, Rebecca Becht, Sophie Bert, Sophie Nibus en Cassiopée Oliviers.

Het European Amateur Team Championship zal in Zweden zijn met de speelers Adrien Dumont de Chassart, Alan De Bondt, Yente Van Doren, Giovanni Tadiotto, Jean de Wouters d’Oplinter en Matthis Besard.

Het European Boys’ Team Championship, Division II zal van 10 tot 13 juli in Polen plaats vinden met Mathieu Feron, James Skeet, Liam Bentein, Charles Roeland, Louis Peeters en Anthony De Schutter.

Proficiat met de selectie en succes! Volg de resultaten op Facebook en Twitter… Meer info op de officiële website van de EGA.