LIVE : Mid-Am & Young Adult Tour L'Empereur Leaderboard

Partner van #BEgolf voor drie jaar, Van Lanschot is een belangrijke sponsor van de KBGF.

We willen Van Lanschot bedanken om al enkele jaren aan onze zijde te staan, zegt Emmanuel Rombouts, voorzitter van de KBGF. Het is heel belangrijk dat onze federatie zich gesteund voelt in de ontwikkeling van de Belgische golfsport. Onze sport is voortdurend in ontwikkeling op nationaal en internationaal niveau en het is een waar genoegen om dit te ervaren met een partner die we kunnen vertrouwen, waar een gezonde relatie is ontstaan en nog steeds groeit.”

De KBGF heeft nu bijna 70.000 leden. Elk jaar organiseert de KBGF vele nationale en internationale competities en ze stuurt haar beste spelers naar de Europese Kampioenschappen, de Wereldkampioenschappen, maar ook naar vele prestigieuze en erkende internationale competities. Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder een sterk partnerschip. 

“Er is een echte affiniteit ontstaan tussen Van Lanschot en de KBGF, voegde Emmanuel Rombouts eraan toe. Het is een kracht voor ons om zo’n partner te hebben met wie we dezelfde waarden, dezelfde sportieve ambities, dezelfde passie voor sport en vooral voor golf delen.”

Dit is het derde jaar dat de KBGF en de private bank hun krachten bundelen om de Belgische golf te vertegenwoordigen op de verschillende golfbanen. Een partnerschip dat we nog enkele jaren hopen voort te zetten…