LIVE : Grand Final Scapa Sports Kids Tour Leaderboard

Als trouwe partner van de KBGF, ondersteunt de Nationale Loterij elk jaar onze jeugd met subsidies. Hiermee helpen ze onze jongeren zich verder te ontwikkelen, te verbeteren en te presteren.

We willen de Nationale Loterij bedanken voor haar jaarlijkse steun. Het is al acht jaar dat Lotto aan onze zijde staat”, aldus Emmanuel Rombouts, voorzitter van de KBGF. Het is heel belangrijk voor ons om te weten dat zij ons steunen in ons proces van ontwikkeling van de Belgische golfsport, en meer bepaald in onze projecten gewijd aan jonge spelers. Onze sport bloeit zowel nationaal als internationaal en de jonge rekruten van vandaag zijn wellicht de toekomstige vertegenwoordigers van België en de Belgische golfsport. »

De KBGF heeft nu meer dan 65.000 leden, waarvan 10% jonger is dan 21 jaar. Elk jaar beginnen meer en meer jonge leden de geneugten van het golfen te ontdekken. Daarom is het essentieel voor de KBGF om nationale en internationale wedstrijden te organiseren voor deze leden, die soms op een hoger niveau willen evolueren en presteren. Het is dus heel belangrijk dat de Federatie weet dat ze wordt gesteund door partners als de Nationale Loterij.  

Het is echt een kracht voor ons om een partner te hebben die aan onze zijde staat om ons te helpen in de evolutie van de jongeren. De Nationale Loterij is een partner met wie we dezelfde waarden, dezelfde sportieve ambities, dezelfde passie voor sport en in het bijzonder voor golf delen“, voegde Emmanuel Rombouts eraan toe.

De Nationale Loterij werkt al 8 jaar samen met de KBGF, steeds met een heel specifiek doel voor ogen: jongeren ondersteunen in hun ontwikkeling.